Gymkana Pirata para depedidas de soltera en Tossa de Mar

¡Apúntate al plan más original  para despedidas de soltero/soltera y despedidas mixtas! Dice la leyenda que hace siglos un temible corsario enterró su tesoro en Tossa de Mar. Desde entonces, los cazatesoros más famosos de todo el mundo se reúnen en este pueblo de la Costa Brava para encontrarlo.

 

Si ellos pueden, ¿por qué tú no? ¡Atrévete a vivir la aventura y superar todos los obstáculos y trampas que te irá poniendo el rey de los corsarios! ¿Serás tú el mejor cazatesoros de todos los tiempos? ¡No te harás rico pero reirás un buen rato y seguro que te lo pasarás muy bien!

*Grupos minimo 8 personas.

25
persona
1 DÍAS
Tossa de Mar
Ampliar mapa

Comparte esta actividad:

Contáctanos
mail
619 48 84 95
Formulario
Comentarios relacionados
Hola bona nit, ja fa dias que us volia escriure per donar-vos les gràcies ja que hem passat un cap de setmana únic. Ens ho vam passar molt bé a la gimkana pirata, vam coneixer mes a fons Tossa i ens va encantar. A part volem donar las gràcies a la Vane ja que ens ho va fer passar de conya, totes estem molt contentes amb el tracte rebut. El dissabte a la nit al final vam passar pel Tahiti per fer la primera copa i ja no ens vam moure. És un lloc especial, la música en directe, l'ambient molt agradable, vaja la mar de bé. I el diumenge després d'un bon esmorzar, compres i platjeta...estupendu. I per acabar-ho de rematar vam dinar de conya, pica-pica de peixet i arròs caldós, perfecte. Bé no m'enrotllo més, totes tenim clarissim que tornarem, Tossa de Mar es preciós i vosaltres ens heu ajudat a passar-ho d'alló més bé. Fins la propera i moltes gràcies!!!
Cristina 05/07/2014